Die zeurende pijn in uw rug, die sportblessure die u parten speelt, de neuropathische pijn waar alleen een serie intensieve pijn behandelingen met TENS of iontoforese verlichting voor biedt. U zoekt een gerichte oplossing, een geneesmiddel geschikt voor thuisgebruik. Pijnpleisters om de rugpijn te verzachten, een gerichte pijnbehandeling om de periode tussen uw behandelingen op de pijnpoli door te komen.

U bent bij ons in goede handen. Met jarenlange ervaring in pijnbestrijding en naast specialisme in het ziekenhuis en pijnklinieken, ook een tak die zich richt op thuis behandeling, weet Thuispijnvrij u te voorzien. Wij bieden onder andere een gebruiksvriendelijk en zeer professioneel TENS apparaat (TENStem Eco Basic) en lidocaïne pijnpleisters (Lidospot) welke speciaal bedoelt zijn voor thuisgebruik. De juiste dosering medicatie in de pijnpleister geeft directe pijnverlichting aan bijvoorbeeld rug, schouders en benen. Ook voor iontoforese behandeling thuis kunt u bij Thuispijnvrij terecht. Dit is relatief nieuw, maar dankzij onze begeleiding zeer geschikt en effectief.

Pijnpleisters bij rugpijn
Pijnpleisters bij sport blessures
Iontoforese bij chronische pijn

Pijnpleisters met Lidocaïne

Pijnpleisters met lidocaïne zorgen voor pijnverlichting en zijn effectief voor snelle pijnbestrijding en pijnbehandeling thuis. Denk aan lage rugpijn, zenuwpijn en vervelende schouderblessures.

De pijnpleister geeft de juiste pijnmedicatie af, die direct in uw bloedbaan wordt opgenomen en verlicht.

Pijnvrij thuis dankzijj pijnpleisters, behandeling van chronische pijn met lidocaïne pijnpleister
Bestellen? Dat kan via bestellen@thuispijnvrij.nl of bezoek onze webshop

Pijnverlichting met TENS apparaat

De TENStem Eco Basic is een gebruiksvriendelijk TENS apparaat voor gerichte pijnverlichting. Het verminderen van chronische pijn, spierontspanning, het bevorderen van de doorbloeding en pijnverlichting tijdens de bevalling. Het is voor dit apparaat dankzij 12 vooringestelde programma’s en ruimte voor eigen programma’s, geen enkele uitdaging!

TENStem eco basic kopen
Bestellen? Dat kan via bestellen@thuispijnvrij.nl of bezoek onze webshop