Altijd die zeurende pijn in uw rug, die sportblessure die u parten speelt, de neuropathische pijn waar alleen een serie iontoforese behandelingen in het ziekenhuis verlichting voor biedt. U zoekt een gerichte oplossing, een geneesmiddel dat geschikt is voor gebruik thuis. Pijnpleisters om de rugpijn te verzachten, pijnpleisters om de periode tussen uw behandelingen op de pijnpoli door te komen.

Medical Discovery heeft jarenlange ervaring in pijnbestrijding. Pijnverlichting door pijnbehandeling in het ziekenhuis, pijnklinieken en thuis. Lidocaïne pijnpleisters zijn speciaal bedoelt voor thuisgebruik. De juiste dosering medicatie in de pijnpleister geeft directe pijnverlichting. Iontoforese behandeling thuis is relatief nieuw, maar dankzij onze begeleiding zeer geschikt en effectief.

Pijnpleisters bij rugpijn
Pijnpleisters bij sport blessures
Iontoforese bij chronische pijn

Pijnpleisters met Lidocaïne

Pijnpleisters met lidocaïne zorgen voor pijnverlichting en zijn effectief voor snelle pijnbestrijding en pijnbehandeling thuis. Denk aan lage rugpijn, zenuwpijn en vervelende schouderblessures. De pijnpleister geeft de juiste pijnmedicatie af, die direct in uw bloedbaan wordt opgenomen.

Pijnvrij thuis dankzijj pijnpleisters, behandeling van chronische pijn met lidocaïne pijnpleister
Bestellen? Dat kan via bestellen@thuispijnvrij.nl of bezoek onze webshop

Pijnverlichting iontoforese

Iontoforese biedt pijnverlichting bij rugpijn, littekenpijn, zenuwpijn en sportblessures. Het kan een spannend idee zijn deze behandeling thuis te gaan uitvoeren als u hem in het ziekenhuis gewend bent, maar wij helpen u graag op weg. Zodat u pijnvrij deze ‘rare’ periode met corona doorkomt.

Pijnverlichting met iontoforese apparaat, thuis of ziekenhuis bestellen
Bestellen? Dat kan via bestellen@thuispijnvrij.nl of bezoek onze webshop